Focare si Termofocare

Focarele pentru seminee sunt de mai multe categorii:-focare traditionale din fonta care la randul lor pot fi impartite in focare ce au combustie simpla si focare cu o combustie dubla ceea ce inseamna ca au o performanta mai ridicata fiind conectate la exterior printr-o priza de aer suplimentara, au un randament mai ridicat asigurand o ardere com...

Focarele pentru seminee sunt de mai multe categorii:-focare traditionale din fonta care la randul lor pot fi impartite in focare ce au combustie simpla si focare cu o combustie dubla ceea ce inseamna ca au o performanta mai ridicata fiind conectate la exterior printr-o priza de aer suplimentara, au un randament mai ridicat asigurand o ardere completa a gazelor.

                                                                             -termofocare(termoseminee) sau focare centrala termica care  pot functiona in paralel cu o centrala termica sau independent ca sursa de incalzire .Ele pot fi racordate la calorifere si in functie de performanta fiecarui model in parte pot incalzi locuinta singure avand atat functionalitatea unei centrale termice cat si a unui semineu.

Atat focarele traditionale cat si termofocarele pot fi din fonta masiva, otel sau otel captusit cu samota.In functie de sticla termorezistenta si deschiderea usii, focarele si termofocarele semineelor pot fi: prismatice(sticla in forma de trapez), rotunde(sticla rotunda la usa focarului), sticla fata+ stanga sau dreapta, de tip tunel (sticla termorezistenta fata si spate ,folosite pentru constructia semineului in mijlocul unei incaperi sau care sa poata avea acces in doua camere ,pus intr-un perete comun).

In functie de deschiderea usii focarului acesta poate fi :-cu deschidere simpla(usa se deschide normal)

                                                                               -cu deschidere dubla(usa se poate deschide normal sau se puate deschide in sus ,in cupola semineului ,functionand astfel ca si un semineu cu focar deschis avand un design deosebit.

Mai mult

Focare si Termofocare Există 3 produse.

Subcategorii

 • Focare

  Focare de fonta pentru seminee,focare traditionale pelemn sau termofocare destinate constructiei de seminee.

  Focare de fonta cu clapeta de tiraj sau fara,focare de fonta cu sticla prismatica,semirotunda su standard,focare cu deschidere verticala sau focare de fonta cu deschidere standard.

  Focare pe lemn pentru seminee din fonta cu grosime de 8mm ce au o garantie de 5 ani.

 • Termofocare

  Termofocarele sunt sisteme complete de incalzire pentru intregul habitat, prevazute cu/fara boiler de apa prin care se poate racorda la caldura

  si apa calda intreaga locuinta. Ele sunt clasificate pe mai multe categorii si puteri calorice, avand un stil modernist sau clasic, pe care se pot adapta diverse design-uri de seminee.

  La aceste termofocare sau termoseminee, se pot adauga optional sisteme de ventilatie in interiorul cupolei semineului si care sporesc randamentul termofocarului prin utilizarea aerului cald degajat de termofocar.

  Prin aceste sisteme de ventilatie aerul cald poate fi transportat in diverse puncte ale locuintei, astfel pe langa aportul termic obisnuit al unui termofocar, respectiv incalzirea apei

  din calorifere si punctele sanitare, se mai adauga si valorificarea aerului cald din cupola semineului in care este amplasat termofocarul.

 • Focare Traditionale

  Focare din fonta, traditionale, cu sau fara clapeta de tiraj, cu sticla standard, prismatica sau semirotunda.

  Focarele traditionale pe lemne sau termofocare sunt destinate constructiei de seminee si au capacitati si putere calorica diferite care pot fi alese in functie de spatiu care urmeaza a fi incalzit.

Se afişează 1-3 din 3 de articole
Se afişează 1-3 din 3 de articole