Seminee Clasice

Seminee Clasice.

Aceste modele de seminee sunt realizate manual,nu sunt elemente de tip lego.

Focarele sunt imbracate in caramida de samota peste care este aplicat finisajul, care da forma finala a semineului.Acest tip de constructie,manuala, confera semineului o eficienta mai mare din punct de vedere caloric cat si din punct de vedere al rezi...

Seminee Clasice.

Aceste modele de seminee sunt realizate manual,nu sunt elemente de tip lego.

Focarele sunt imbracate in caramida de samota peste care este aplicat finisajul, care da forma finala a semineului.Acest tip de constructie,manuala, confera semineului o eficienta mai mare din punct de vedere caloric cat si din punct de vedere al rezistentei in timp.

Constructia manuala a fiecarui element component in parte este de preferat fata de imbracamintea de semineu,tip lego, deoarece  clientul nu este conditionat de spatiul unde urneaza a fi amplasat semineul.

Constructia manuala poate adapta semineul la spatiul clientului in schimb cea de tip lego are dimensiuni fixe si astfel exista pericolul sa nu se poata incadra inspatiul dedicat amplasamentului semineului.

Clientii sunt sfatuiti ce focar li se potriveste atat pentru spatiul ce urmeaza a fi incalzi precum si pentru modelul de finisaj ales.

Semineele dconstruite manual sunt mai ieftine si mult mai eficiente decat cele de tip lego.

Mai mult

Seminee Clasice Există 20 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 20 de articole
Se afişează 1-12 din 20 de articole