Antek 10kW

focar traditional

Nou

Focar din fonta cu sticla termorezistenta pana la 800 grade.

Detalii

1 550,00 lei

Tabel date

Putere:10 Kw
Material:Fonta
Tip Deschidere:Standard
Tip Sticla:Standard
Greutate:94 kg
Diametru Evacuare:180 mm
Culoare:Gri
Temperatura:352 C
Randament:62%
Clapeta Tiraj:Da
Garantie 5 ani:Da
Suprafata incalzita:80-100mp
Focar traditional:Da

Informații

CALITATEA fontei și grosimea ei, ce conduc la DURATA DE VIAȚĂ mare. De ce? Focarul este produs din fontă refractară clasa 200, iar grosimea pereților este de min 8mm.

ECONOMISIREA timpului necesar încălzirii, datorită lamelelor, care absorb un VOLUM MARE DE AER, comparativ cu produse similare.

REDUCEREA CONSUMULUI DE LEMNE cu ajutorul clapetei de tiraj. Aceasta împiedică solicitarea la maximum a focarului și consumul exagerat de lemne, prelungindu-i durata de viață.

PUTERE MAI MARE cu același consum de lemne, datorat deflectorului, o piesă obligatorie în cazul focarelor de șemineu pe lemne. Este amplasat în conul focarului, pentru a întoarce fumul și a încălzi partea superioară a focarului.

STICLA ceramică refractară, REZISTENTĂ LA TEMPERATURI de 800ºC.

TEHNOLOGIILE foarte avansate și inovative de fabricare a focarului.

CONFORT prin calitate, mulțumită duratei de ardere a lemnului la o singură umplere a focarului, de 4-5 ore (cu ușa închisă și ventilația la nivel mediu).

OPȚIONAL- dotarea șemineului cu un record pentru admisia aerului din exterior. Acesta crește randamentul, desfășoară o ardere mai completă și nu consumă oxigenul încăperii.

Garantie 5 ani oferita doar in cazul persoanelor specializate si autorizate in acest scop, ce realizeaza montajul focarului.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Antek 10kW

Antek 10kW

Focar din fonta cu sticla termorezistenta pana la 800 grade.

Scrieţi o recenzie