Semineecuptoare.ro nu comercializeaza produsele din magazinul online, nu practica nici un fel de adaos comecial si nu percepe comision pentru produsele de pe site. Produsele sunt comercializate de producatorii si distribuitorii autorizati, mentionati pe site, iar facturarea produselor se face de catre acestia. Noi asiguram montajul si oferim servicii de intretinere, reparatii, curatire seminee si cosuri de fum. Deasemenea, construim gratare, cuptoare de gradina si seminee pentru care percepem un pret de manopera.


Intrucat unele din produsele noastre, respectiv modelele de seminee si gratare propuse de clienti sau proiectate inpreuna cu beneficiarul, nu se realizeaza in serie. Pot exista unele diferente intre poza de pe site si produsul final in ceea ce priveste nuanta materialului si calitatea acestuia, in functie de materiile prime existente la momentul respectiv. Realizand o conanda pe site, sunteti de acord cu aceste posibile diferente.


Pentru a va informa despre posibilitatea existentei unor astfel de diferente in privinta produsului pe care doriti sa-l comandati, va rugam sa ne contactati.


Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor şi condiţiilor suplimentare în cadrul Serviciilor sau produselor în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum 14 (paisprezece) zile după postare. Totuşi, modificările aferente preturilor pentru produsele din magazinul online (care sunt preturile producatorilor si distribuitorilor acestora in Romania, site-ul nostru nepracticand nici un fel de adaos sau comision la acestea, ocupandu-ne doar cu montajul si instalarea respectivului produs), şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă NU sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui Serviciu sau Produs, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciului sau sa refuzati achizitionarea Produsului respectiv.

Exonerarea de raspundere

Seminee Alexander nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.semineecuptoare.ro, acestea fiind puse la dispozitie de catre furnizori.

Informatiile incluse pe site-ul semineecuptoare.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului pe adresa de mail alexandru.construct@yahoo.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Navigarea pe site-ul semineecuptoare.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
Site-ul semineecuptoare.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri, intre site-ul semineecuptoare.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Păstrăm datele dvs. personale private și în siguranță, iar dvs. aveți putere de decizie în privința acestora. Scopul colectarii datelor dvs. personale (nume, prenume, adresa, nr. telefon) este acela de ale transmite furnizorului produsului dorit de dumneavoastra pentru facturarea si transmiterea catre transportator (curier).

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.
Siteul www.semineecuptoare.ro este proprietatea Nita A.M Dumitru P.F.A, acesta isi rezerva dreptul de a anula comenzile realizate pe site.